Hårkammaren Historik Yoga för alla Behandling / Priser Produkter Kontakt

Produkter

Holy Lama Naturals

Ekologisk hudvård hämtad direkt ur naturen i Kerala (södra Indien) och baserad på mångtusenårig tradition inom Ayurveda. Tillverkningen drivs som ett socialt entreprenörskap i samarbete med kvinnonätverket Kudumbashree. Samtliga produkter är oerhört dryga och helt fria från parabener och mineraloljor. Vi kallar konceptet för Ren Vardagslyx!

Holistic Kokosolja

Ekologiskt och glutenfritt. Holistic Kokosolja kommer från unga, färska kokosnötter i Filippinerna. Den är ekologisk, kallpressad, oraffinerad, oblekt, ej deodiserad, icke-parfymerad och rättviseproducerad. Perfekt för utsidan såväl som för insidan av kroppen. SF15.

Mastey Hårfärg

NO Ammoniak, NO PPD, NO Propylenglykol, NO Gluten.
Ett naturligt val för oss hälsomedvetna.

  

So Pure

100 % Organiska essentiella oljor i So Pure Natural Balance är odlade och skördade i ett biologiskt jordbruk som bibehåller vårt ekosystem och ökar oljornas kvalitet. Över 30 rika växtextrakt och essentiella oljor har valts ut som är helt naturliga.

Slingning / Blekning

I stället för traditionell blekning använder jag mig av en mandeldoftande blekningslera, som består av vegetabiliska oljor, blomsterpigment och silke.

För att öppna upp hårstråt använder jag alkohol i stället för väteperoxid. Blekningarna är biologiskt nedbrytbara och allergivänliga samt fria från thioglycolsyra och thioglycolate.

Färgning

Jag använder Organic som har hög miljöpolicy, utan onödiga kemikalier. I stället för att öppna upp hårstråt med ammoniak används farmaceutisk väteperoxid av samma typ som linsvätska och ögondroppar. Färgen innehåller även ekologiskt certifierade ingredienser med aktivt vårdande innehåll. Detta ger ett naturligare resultat, perfekt täckförmåga – och täcker även grått hår. Detta är skonsam för hår och hårbotten samt ger glans och lyster och bibehåller ett friskt hår.

Hårologi

Hårologi betyder läran om håret.
Hårologikonceptet är baserat på genuin kunskap, analys och miljövänliga, högaktuella produkter tillverkade med största omsorg i Sverige.
Hårologiprodukterna är parabenfria (fria från konserveringsmedel).


Varför en hårolog?

​Ditt hår är personligt, faktiskt lika individuellt som ditt fingeravtryck.
Det vet en hårolog. Hon/han har gått en specialutbildning som ger kunskap att behandla dig och ditt hår som den unika individ du är.

  

Produkter5.gif